MENU

Als de ogen de ramen naar de ziel zijn, dan mogen de gordijnen (aka wimpers) er wel voor zorgen dat het er goed uitziet! Voluminous falsies zijn de perfecte manier op jouw wimpers een boost te geven. Maar met zoveel vormen en stylen, is het soms lastig om de juiste paar te vinden. Wat kan jou dan helpen? Jouw eigen unieke oogvorm! Iedereen's oogvorm is anders, dat betekent dat sommige false eyelashes mooier staan bij andere. Zo vind je jouw perfecte paar.

Amandelvormige ogen:
De meeste eyelashes staan gorgeous bij amandelvormige ogen - Lucky ladies! But voor een extra flair, probeer eens eyelashes die wat langer zijn aan de buitenkant.

 

 

Ronde ogen:
Om een nadruk te leggen op jouw ronde ogen, probeer lage eyelashes. Vermijd eyelashes die te dik zijn, daardoor kan het voorkomen dat jouw grote ogen kleiner lijken.

 

 

Diepliggende ogen:
Ga voor ultralange wimpers! Zoals Red Cherry #205 of 747L.

 

 

Monolid ogen:
Als je een single-lid (aka bijna tot geen ooglid) ogen hebt, probeer dan volle crisscross eyelashes om volumne toe te voegen. Maak de look af door eyeliner bovenop de wimperlijn te zetten voor meer voluminous look!

© 2014 - 2018 Voluminous | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel