MENU

Als ik nu bestel en betaal, hoelang duurt het dan voordat ik mijn pakketje mag ontvangen?
Binnen 1 à 2 werkdagen is jouw bestelling bij jouw thuis. 

Kan ik mijn producten retourneren?
Het is mogelijk om de producten te retourneren, mits ze nog niet gebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Je kan per e-mail aangeven dat je graag de producten wilt retourneren. 

Ik ben nog niet echt bekend met de merken die jullie verkopen, welk wimpers zouden mjj het beste staan?
Wij zijn ervan bewust dat wij vrij veel soorten wimpers verkopen, je kan ons daarom altijd mailen. Geef aan wat je voorkeuren zijn (natuurlijk, lange haartjes, korte kaartjes, zwart, blauw, etc) of stuur een foto met de gewenste resultaat.

Doen jullie ook aan bulk-kortingen?
Mocht je meer wimpers bestellen, dan kunnen wij inderdaad een korting aanbieden. Laat een bericht achter op onze contact-pagina zodat we de prijzen kunnen bespreken.

Waar zijn de wimpers van gemaakt?
Voluminous.nl biedt een groot assortiment aan wimpers. Bij de omschrijvingen van de wimpers wordt vermeld of de wimpers gemaakt zijn van synthetische vezels, human hair of Mink.

Hoe vaak kan je de wimpers gebruiken?
De meeste wimpers kan je vaker gebruiken, denk aan 5-10 keer. Maar het ligt eraan hoe je zelf met de wimpers omgaat. Tip: Als je de wimpers eraf haalt, haal dan voorzichtig de resterend e lijm er van af ( desnoods met een wattenstafje en beetje makeup remover) en leg de wimpers weer terug in het doosje zodat ze hun boog-vorm behouden.

Zijn de wimpers inclusief lijm?
Sommige wimpers hebben lijm inbegrepen, deze merken zijn: Etude House, Eylure en Kardashian Beauty. Mocht je wimpers bestellen van andere merken, kijk dan op onze wimperlijm-pagina.

 

© 2014 - 2018 Voluminous | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel